חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


צמות שמרים ממולאות בחלבה ושוקולד.
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

עוגת שמרים טעימה ומיוחדת. brשילוב של שוקולד וחלבה פשוט מהמם.
צמות שמרים ממולאות בחלבה ושוקולד.
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

עוגת שמרים טעימה ומיוחדת. brשילוב של שוקולד וחלבה פשוט מהמם.
הוראות הכנה
מרכיבים
6 כוסות קמח
50 גרם שמרית
3 ביצים
1 כפית תמצית רום
200 גרם מרגרינה רכה וחתוכה לקוביות
½ כוס סוכר
½1 כוסות מים פושרים
קורט-מלח
לציפוי: ביצה טרופה
למלית:
200 גרם חלבה וניל
1 כוס ממרח שוקולד השחר/נוטלה
לסירופ:
½ כוס מים רותחים
½ כוס סוכר
1 כפית מחוקה קפה נמס
3 כפיות תמצית וניל
אופן ההכנה
בקערת מערבל לטרוף את הביצים עם הסוכר והמלח,להוסיף תמצית רום,שמרית,מים וחצי מכמות הקמח.ללוש מעט ולהניח לרבע שעה.
להוסיף מרגרינה ואת יתרת הקמח וללוש עד שמתקבל בצק רך ולא נדבק לדפנות הקערה, אולי יהיה צורך בתוספת 1/2 כוס קמח.
לכסות בניילון ולשמור במקרר 3 שעות.
לקמח משטח עבודה ולחלק את הבצק ל-9 חלקים שווים,לגלגל כל אחד בנפרד.לכסות במגבת לחצי שעה.
לרדד במערוך כל עיגול לעלה בעובי של ½ ס"מ,למרוח ממרח שוקולד ולפזר מעל חלבה.לגלגל
לרולדה ומכל שלושה רולדות לקלוע צמה.
להניח בתבנית גדולה מרופדת בנייר אפיה במרחק של 10ס"מ אחד מהשניה,לכסות ולהתפיח עוד חצי שעה. למרוח בביצה טרופה ולאפות בתנור מחומם מראש ל 170 מעלות 25 דקות.
לערבב מים רותחים,סוכר,תמצית וניל וקפה יחד ולהבריש את הצמות ברגע שמוציאים מהתנור.
מילוי שוקולד וחלבה מאוד טעים ומיוחד אבל אפשר למלות בכל מילוי אחר ומתוק.
תהנו.
מגיש: רינת ספיר
מקור: ביתי
שתף את המתכון