חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


מרק קרם כרישה וגבינה כחולה
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

מרק קרם כרישה וגבינה כחולה
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

הוראות הכנה
מרכיבים
300 גרם חמאה
900 גרם כרישה קצוצה
4 תפו"א בינוניים חתוכים לקוביות קטנות
חצי ליטר שמנת
2 ליטר מים
1 כף טימין קצוץ
2 קופסאות חלב קוקוס
קורט צ'ילי
מלח
100 גרם גבינה חולה
מעט עירית קצוצה
אופן ההכנה
ממיסים את החמאה ומאדים בה את הכרישה כחמש דקות. מוסיפים את תפוחי האדמה ומטגנים יחד כחמש דקות נוספות. מוסיפים מלח (לפי הטעם), צ'ילי וטימין ומערבבים. מוסיפים את המים וחלב הקוקוס ומבשלים יחד עד שתפוח האדמה רך. טוחנים במעבד מזון לקבלת מסה חלקה. מחזירים לסיר, מוסיפים את השמנת ומביאים לרתיחה.
יוצקים את המרק לצלחות הגשה. לכל צלחת מפוררים מהגבינה הכחולה ומפזרים מעט עירית קצוצה.
מגיש: dylam
מקור: מסעדת תהל
שתף את המתכון