הוראות הכנה
מרכיבים
2 חצילים פרוסים
1 חציל שלם
200 גרם גבינת קשקבל מגוררת
3 עגבניות פרוסות לטבעות
2 בצלים קצוצים
4 שיני שום כתושות
3 ביצים
1 מיכל שמנת מתוקה
מעט מלח ופלפל שחור
אופן ההכנה
את החצילים הפרוסים ממליחים, מספיגים ומטגנים להזהבה. את החציל השלם קולים על אש גלויה וקולפים. מסדרים פרוסות חציל בתבנית. מעל מניחים את פרוסות העגבנייה ומעליהן את בשר החציל הקלוי. מפזרים מעל את השום, הבצל ומעט מלח ופלפל. מסדרים מעל פרוסות חציל נוספות. מערבבים היטב את הביצים, השמנת והקשקבל ויוצקים מעל הכל. מכניסים לתנור שחומם מראש ל-180 מעלות למשך 25 דקות. מגישים ם.
מגיש:
מקור: שף בל קפצן
שתף את המתכון
