חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


מרק ירקות ועוף עשיר ללא אבקה
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

מרק בשרי מלא תוכן. (שימו לב לאפשרויות גוון ועצות בהערות) br זה מרק מדהים !
מרק ירקות ועוף עשיר ללא אבקה
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

מרק בשרי מלא תוכן. (שימו לב לאפשרויות גוון ועצות בהערות) br זה מרק מדהים !
הוראות הכנה
מרכיבים
1 בטטה
2 תפוחי אדמה
שורש וגבעולי כרפס (סלרי)
שורש פטרוזיליה
כרשה (החלק הלבן בלבד)
עצמות בקר
עוף ("פולקע" וכרע אחד), או לחילופין עצמות בקר
בצל גדול אחד מקולף בלבד
חופן חומוסים (שהתפחתי והקפאתי בפריזר למקרים שכאלה)
חופן של שעועית לבנה ענקית (שהתפחתי והקפאתי בפריזר למקרים כאלה)
ראש שום (מחולק לשיניים)
כף מלח
5 ליטר מים
3-4 גזרים חתוכים
אופן ההכנה
לבשל על אש גבוהה עד רתיחה ואחר כך לבשל על אש נמוכה כ 3 שעות.
את העצמות ניתן להסיר, העוף לאכול בסלט והמרק עצמו לאכול ככה או עם קוסקוס או למשל אטריות פתיתים.
מגיש: amitsur
מקור: זושי -הרזיה שפויה
שתף את המתכון