הוראות הכנה
מרכיבים
1 בטטה
2 תפוחי אדמה
שורש וגבעולי כרפס (סלרי)
שורש פטרוזיליה
כרשה (החלק הלבן בלבד)
עצמות בקר
עוף ("פולקע" וכרע אחד), או לחילופין עצמות בקר
בצל גדול אחד מקולף בלבד
חופן חומוסים (שהתפחתי והקפאתי בפריזר למקרים שכאלה)
חופן של שעועית לבנה ענקית (שהתפחתי והקפאתי בפריזר למקרים כאלה)
ראש שום (מחולק לשיניים)
כף מלח
5 ליטר מים
3-4 גזרים חתוכים
אופן ההכנה
לבשל על אש גבוהה עד רתיחה ואחר כך לבשל על אש נמוכה כ 3 שעות.
את העצמות ניתן להסיר, העוף לאכול בסלט והמרק עצמו לאכול ככה או עם קוסקוס או למשל אטריות פתיתים.
מגיש:
מקור: זושי -הרזיה שפויה
שתף את המתכון
