חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


חציל ממולא ואפוי
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

מנה טעימה ומתאימה לאירוח או לסתם פינוק.
חציל ממולא ואפוי
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

מנה טעימה ומתאימה לאירוח או לסתם פינוק.
הוראות הכנה
מרכיבים
3-חצילים שטופים
4-כפות רסק עגבניות
2-כוסות מים
קורט מלח
מילוי:
1/2-ק"ג בקר טחון
1-בצל קצוץ דק
2-שיני שום כתוש
1-כף אבקת מרק עוף
קורט-אורגנו יבש
קורט-בזיליקום יבש
1/2-כפית מלח
1/2-כפית פלפל שחור טחון
1-כפית כמון
שמן לטיגון החצילים
אופן ההכנה
לחתוך חצילים לאורך, פרוסות בעובי של 1 ס"מ,להמליח מעט ולהניח בצד כשעה.
לחמם שמן במחבת ולטגן את פרוסות החצילים עד להזהבה,להוציא ולהניח בכלי מרופד בנייר סופג.
להוסיף לבקר הטחון בצל, שום ותבלינים ללוש היטב ולטגן כ 10 דקות במחבת בתוספת כף שמן.
למלא את פרוסות החציל בכף מילוי לגלגל ולהניח בתבנית אפיה/כלי חסין אש{לסדר בשורות}
להוסיף למים רסק עגבניות לערבב טוב ולצקת מעל החצילים הממולאים.
לכסות בנייר כסף ולאפות בתנור מחומם ל 200 מעלות 30 דקות,להנמיך טמפרטורה ל 160 מעלות ולאפות 30 דקות נוספות.
להגיש חם..בתיאבון.
מגיש: רינת ספיר
מקור: ביתי
שתף את המתכון