הוראות הכנה
מרכיבים
3-חצילים שטופים
4-כפות רסק עגבניות
2-כוסות מים
קורט מלח
מילוי:
1/2-ק"ג בקר טחון
1-בצל קצוץ דק
2-שיני שום כתוש
1-כף אבקת מרק עוף
קורט-אורגנו יבש
קורט-בזיליקום יבש
1/2-כפית מלח
1/2-כפית פלפל שחור טחון
1-כפית כמון
שמן לטיגון החצילים
אופן ההכנה
לחתוך חצילים לאורך, פרוסות בעובי של 1 ס"מ,להמליח מעט ולהניח בצד כשעה.
לחמם שמן במחבת ולטגן את פרוסות החצילים עד להזהבה,להוציא ולהניח בכלי מרופד בנייר סופג.
להוסיף לבקר הטחון בצל, שום ותבלינים ללוש היטב ולטגן כ 10 דקות במחבת בתוספת כף שמן.
למלא את פרוסות החציל בכף מילוי לגלגל ולהניח בתבנית אפיה/כלי חסין אש{לסדר בשורות}
להוסיף למים רסק עגבניות לערבב טוב ולצקת מעל החצילים הממולאים.
לכסות בנייר כסף ולאפות בתנור מחומם ל 200 מעלות 30 דקות,להנמיך טמפרטורה ל 160 מעלות ולאפות 30 דקות נוספות.
להגיש חם..בתיאבון.
מגיש:
מקור: ביתי
שתף את המתכון
