הוראות הכנה
מרכיבים
1-ק"ג תפוחי אדמה קטנטנים שטופים בקליפתם
1-כפית מלח עבה
1/2-כפית פלפל שחור גרוס
1-כפית רוזמרין יבש
1/4-כוס שמן זית
אופן ההכנה
לחמם תנור לחום גבוה 250 מעלות.
להוסיף לתפוחי האדמה תבלינים והשמן.
לערבב היטב ולהעביר לכלי חסין אש.
לכסות בנייר כסף ולאפות בחום גבוה בתנור מחומם כ 30 דקות.
להנמיך את דרגת החום ל 170 מעלות ולאפות כ 45 דקות נוספות.
לערבב לפני ההגשה ולהגיש חם.
בתיאבון.
מגיש:
מקור: ביתי
שתף את המתכון
