הוראות הכנה
מרכיבים
1 חתיכת חזה עוף
3 בצלים בינונים
2 גמבות
15 גבעולי כוסברה
פלפל שחור
מלח
תבלין לשווארמה
שמן לטיגון
אופן ההכנה
חותכים את חזה העוף לחתיכות בגודל 1.5X1.5 ס"מ ומתבלים במלח, פלפל שחור, ותבלין לשווארמה.
מטגנים את הבצל עם שמן עד להשחמה.
מכינים רסק מהגמבות ע"י פומפיה ומוסיפים את הרסק למחבת בו מטגנים את הבצל, מערבבים יחד.
מוסיפים את הכוסברה כשהיא קצוצה דק דק, מערבבים.
מוסיפים את חתיכות חזה העוף, מטגנים עד שהעוף מלבין מכל צדדיו.
מגיש:
מקור:
שתף את המתכון
