חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


לביבות קוטג' טעימות
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

תענוג לנשנש אותן טעימות וקלות מאוד להכנה. br
לביבות קוטג' טעימות
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

תענוג לנשנש אותן טעימות וקלות מאוד להכנה. br
הוראות הכנה
מרכיבים
1 גביע קוטג'5%
4 ביצים
2 כפות קמח תופח
קורט-מלח
קורט-פלפל לבן
½ כוס שמן קנולה.
אופן ההכנה
לטרוף את הביצים עם המלח והפלפל, להוסיף קמח והקוטג'.לערבב היטב.
לקצת מעט מהשמן במחבת ולחמם, להוסיף את יתרת השמן לפי הצורך.
להניח כף מהבלילה ולא לשטח, לטגן משני הצדדים עד שיזהב.{2 דקות מכל צד}.
להניח בכלי מרופד בנייר סופג.
להגיש חם בתוספת שמנת חמוצה.
אפשר להגיש בתוספת ריבה אך במקרה הזה לוותר על הפלפל הלבן.
בתיאבון.
מגיש: רינת ספיר
מקור: ביתי
שתף את המתכון