הוראות הכנה
מרכיבים
1 גביע קוטג'5%
4 ביצים
2 כפות קמח תופח
קורט-מלח
קורט-פלפל לבן
½ כוס שמן קנולה.
אופן ההכנה
לטרוף את הביצים עם המלח והפלפל, להוסיף קמח והקוטג'.לערבב היטב.
לקצת מעט מהשמן במחבת ולחמם, להוסיף את יתרת השמן לפי הצורך.
להניח כף מהבלילה ולא לשטח, לטגן משני הצדדים עד שיזהב.{2 דקות מכל צד}.
להניח בכלי מרופד בנייר סופג.
להגיש חם בתוספת שמנת חמוצה.
אפשר להגיש בתוספת ריבה אך במקרה הזה לוותר על הפלפל הלבן.
בתיאבון.
מגיש:
מקור: ביתי
שתף את המתכון
