חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


ניוקי תרד וגבינת פרמז'ן
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

ניוקי תרד וגבינת פרמז'ן
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

הוראות הכנה
מרכיבים
3 תפוחי אדמה כ-400 גרם
250 גרם עלי תרד צעיר שטוף
50גרם חמאה או מחמאה
1 חלמון (צהוב ביצה)
150 גרם קמח
מלח
אגוז מוסקט
אופן ההכנה
יש לבשל את התפוח-אדמה במים בקליפתם עם מעט מלח כאשר הם רכים יש להעביר לתבנית אפיה ולצלות בתנור בחום של 200 מעלות בערך 10 דקות כדי לייבש אותם
לחלות את התרד במים רותחים בערך 2 דקות ולקרר במי קרח לסחוט ולהעביר במעבד מזון כמה שניות בלבד.
לקלף את התפוח-אדמה כאשר הוא פושר יש למעוך עד לקבלת מחית חלקה להוסיף את החמאה החלמון והתרד חלק מהקמח ומעט מלח ואגוז מוסקט כאשר הבצק רך מידיי יש להוסיף קמח עד לקבלת בצק קטיפתי ומוצק .
לפתוח את הבצק לכמה חלקים ולהכין צורה של גלילים ארוכים בעובי של 2-סמ ולחתוך מנות קטנות בסכין חדה
להרתיח סיר מים עם מעט מלח ולבשל את הניוקי עד כשהם צפים למעלה.
צורת הגשה:
לחמם שמן זית במחבת להקפיץ את הניוקי קלות לפזר פרמזן עלי ריחן ולהגיש .
מגיש: anatov
מקור:
שתף את המתכון