חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


במיה מטוגנת ברוטב עגבניות
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

מחפשת תבשילים,קינוחים, לחמניות... הכל! br brאורלי מקוה שעזרתי אני במקור מצריה ואם תרצי משהו אשתתדל לעזור יודעת גם מתכון של כחכים brהעוגיות המזרחיות brבי מזל
במיה מטוגנת ברוטב עגבניות
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

מחפשת תבשילים,קינוחים, לחמניות... הכל! br brאורלי מקוה שעזרתי אני במקור מצריה ואם תרצי משהו אשתתדל לעזור יודעת גם מתכון של כחכים brהעוגיות המזרחיות brבי מזל
הוראות הכנה
מרכיבים
במיה במשקל הרצוי או חבילה במיה מוקפאת{לא יוצאת טעימה כמו הטריה]
מס. שיני שום כתושים
רסק,מלחפפריקה מתוקה מעט,כורכום שמן לטיגון[לא עמוק במיוחד]
פלפל חריף ירוק קצוץ למעונינים
2-3 כוסות מים,
אופן ההכנה
את הבמיה שוטפים ויבשים בשמש,לאחר היבוש מורדים את הראש והזנב ,זהירות עם הזנב לא להוריד יותר מדי כי אז זה נוזלי כזה
אחר כך מחממים שמן במחבט ומטגנים את הבמיה [אצלנו אוהבים את זה שרוף מעט] מוצאים ומניחים בצד.
בסיר שמים מעט שמן[בבמיה יש שמן מהטיגון] ואת החריף למי שאוהב מטגנים מעט ומוסיפים רסק ותבלינים מכינים סלסה, מוסיפים את השום הכתוש בכמות שאוהבים ואת המים,רצוי לא הרבה רק לסמיכות הרוטב ואז מוסיפים את הבמיה המטוגנת ומבשלים משהו כמו חצי שעה
בהנאה
מגיש: Mמזל
מקור: ביתי מצרי
שתף את המתכון