חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


בלינצ'ס עם בשר
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

פשוט וטעים- ממש לא דיאטתי..
בלינצ'ס עם בשר
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

פשוט וטעים- ממש לא דיאטתי..
הוראות הכנה
מרכיבים
ליטר חלב
6 ביצים
חצי קילו בשר טחון (בקר/עוף)
תבלינים- מלח, פלפל, כוסברה טחונה.
קמח
שמן לטיגון
.
אופן ההכנה
ליטר חלב מערבבים עם הביצים והקמח לקבלת בלילה אחידה ללא גושונים. (עדיף עם מיקסר).
מחממים שמן על המחבת על אש גדולה ואחרי 10 דקות שופכים אותו לבלילה של ה"בלינצ'ס".
מערבבים היטב.
לא מנמיכים את האש!!! לוקחים כף עמוקה, לוקחים מהבלילה ושופכים למחבת, מסובבים את המחבת
ו"פורסים" את הבלילה על כל המחבת לקבלת "בלינץ" דקיק. וכם עושים עד שנגמרת הבלילה.
הכנת הבשר:
במחבת, מחממים שמן וכשהוא מספיק חם (מתחיל לתסוס) שמים את הבשר ובערך בחצי הטיגון להוסיף את התבלינים.
מערבים ושמים על אש קטנה, מכסים ונותנים לו "להתבשל" כ-5 -7 דקות.. ושוב מערבבים.
ממשיכים לערבב מדי פעם עד שהבשר מספיק רך ומוכן.
פורסים את ה"בלינצ'ס" על משטח, שמים כמות בשר ומגלגלים.
וכך עושים עם שאר ה"בלינצ'ס" והבשר.
בתאבון.
מגיש: פומלית
מקור:
שתף את המתכון