הוראות הכנה
מרכיבים
ליטר חלב
6 ביצים
חצי קילו בשר טחון (בקר/עוף)
תבלינים- מלח, פלפל, כוסברה טחונה.
קמח
שמן לטיגון
.
אופן ההכנה
ליטר חלב מערבבים עם הביצים והקמח לקבלת בלילה אחידה ללא גושונים. (עדיף עם מיקסר).
מחממים שמן על המחבת על אש גדולה ואחרי 10 דקות שופכים אותו לבלילה של ה"בלינצ'ס".
מערבבים היטב.
לא מנמיכים את האש!!! לוקחים כף עמוקה, לוקחים מהבלילה ושופכים למחבת, מסובבים את המחבת
ו"פורסים" את הבלילה על כל המחבת לקבלת "בלינץ" דקיק. וכם עושים עד שנגמרת הבלילה.
הכנת הבשר:
במחבת, מחממים שמן וכשהוא מספיק חם (מתחיל לתסוס) שמים את הבשר ובערך בחצי הטיגון להוסיף את התבלינים.
מערבים ושמים על אש קטנה, מכסים ונותנים לו "להתבשל" כ-5 -7 דקות.. ושוב מערבבים.
ממשיכים לערבב מדי פעם עד שהבשר מספיק רך ומוכן.
פורסים את ה"בלינצ'ס" על משטח, שמים כמות בשר ומגלגלים.
וכך עושים עם שאר ה"בלינצ'ס" והבשר.
בתאבון.
מגיש:
מקור:
שתף את המתכון
