חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


רביולי סלק
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

"רביולי"- כיסוני בצק ממולאים במלויים שונים. הכיסונים מבושלים במים בישול קצר (עד ציפה). brעונת הסלק בעיצומה וזה הזמן להכין רביולי מיוחדים אלה.
רביולי סלק
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

"רביולי"- כיסוני בצק ממולאים במלויים שונים. הכיסונים מבושלים במים בישול קצר (עד ציפה). brעונת הסלק בעיצומה וזה הזמן להכין רביולי מיוחדים אלה.
הוראות הכנה
מרכיבים
400 גרם קמח
4 ביצים
60 גרם סלק טחון דק
כפית שטוחה מלח
מעט פלפל שחור גרוס
חמרים למלוי:
3 בצלים גדולים
4 סלסילות פטריות שמפיניון
עלי טימין מ- 8 ענפים
מלח ופלפל לפי הטעם
מכונה להכנת פסטה (נותנת תוצאות רידוד מדויקות, חוסכת בעבודת הרידוד ביד).
אופן ההכנה
הכנת הבצק:
1. מערבבים את כל החומרים ולשים עד קבלת מרקם גמיש(אפשר להוסיף מעט קמח מדי פעם
לקבלת המרקם הרצוי).
2. משאירים את הבצק בקערת הלישה למנוחה, כ-30 דקות.
הכנת המילוי:
1. קוצצים את הבצל דק ומאדים במחבת עד שנעשה שקוף, כ-2-3 דקות.
2. פורסים את הפטריות, מוסיפים לבצל המאודה ומנמיכים את הלהבה לאש נמוכה.
3. מוסיפים את הטימין, המלח והפלפל, ומאדים עד שהתערובת כמעט יבשה כ-15 דקות.
4. מעבירים את תוכן המחבת למסננת ומניחים להצטנן, כשקר - טוחנים ומתקנים תיבול.
הכנת ה"רביולי":
1. מרדדים את הבצק במכונת פסטה לעובי 2 מ"מ.
2. קורצים עיגולים בקוטר 3 ס"מ ומניחים כפית גדושה מן המילוי על מחצית מעיגולי הבצק
(המחצית הנשארת משמשת לכסוי וסגירת ה"רביולי").
3. מורחים חלבון ביצה מסביב למילוי ומכסים בעיגול בצק (ללא מלוי), מהדקים ומקפיאים.
4. מרתיחים סיר מלא מים עם כפית מלח, כשהמים רותחים, מכניסים את ה"רביולי" לבישול
כדקה עד שה"רביולי" צפים.
5. מסננים ומגישים ברוטב.
מגיש: amitsur
מקור: ניר צוק ידיעות אחרונות
שתף את המתכון