הוראות הכנה
מרכיבים
¼כוס שמן זית
4 שני שום פרוסות
סלסלה פטריות שמפיניון קצוצות
¼ כוס יין לבן יבש
מיכל שמנת מתוקה
שני ענפי טימין
מלח ופלפל לפי הטעם
קורט אגוז מוסקט
אופן ההכנה
במחבת כבדה מטגנים את השום עם הפטריות הקצוצות בשמן הזית כ-3 דקות.
מוסיפים את היין הלבן והטימין, מביאים לרתיחה.
מוסיפים את השמנת ומבשלים עד הסמיכות הרצויה.
מתבלים במלח, פלפל וקורט אגוז מוסקט ויוצקים על המאכל הרצוי. (למשל על "רביולי" תרד הנ"ל).
בתיאבון.
מגיש:
מקור: ניר צוק ידיעות אחרונות
שתף את המתכון
