הוראות הכנה
מרכיבים
6 יח' קיווי גדולים וקשים
1 מקל קינמון באורך 8 ס"מ
2 כוכבי אניס בגודל של 2 עד 3 ס"מ
5 תרמילי הל שבורים
½ כוס סוכר
½ כוס מים
אופן ההכנה
1. להכניס לסיר את כל המצרכים למעט הקיווי. לבשל 5 דקות לאחר שהסוכר נמס.
2. לקלף את הקיווי ולחתוך בהצלבה לאורך 2/3 מגודל הקיווי.
3. להכניס לסיר עם הסירופ לכסות ולבשל בחום בינוני 15 דקות.
4. להגיש חם או קר על מצע של אננס או מנגו ולצקת מעל את הסירופ.
מגיש:
מקור: מקורי
שתף את המתכון
