חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


מאפה ליצ'י
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

מאפה ליצ'י
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

הוראות הכנה
מרכיבים
1 כוס קמח לבן
⅔ כוס סוכר
קורט מלח
50 מ"ל חלב
50 מ"ל ליקר בננה
½ כפית שמרים יבשים
50 גרם חמאה מומסת
3 ביצים
ליצ'י טריים (שלמים ללא גרעין) או מקופסא מסוננים
אופן ההכנה
מחממים את החלב וממיסים בחלב את השמרים. משהים יחד למספר דקות. מנפים את הקמח, הסוכר והמלח לקערה גדולה. מוסיפים את החלב וטורפים יחד. מוסיפים את החמאה המומסת, הביצים והליקר תוך כדי הטריפה לקבלת תערובת נוזלית וחלקה. יוצקים את התערובת לתבנית עגולה (קוטר 26) משומנת ומקומחת ומשהים בטמפרטורת החדר כחצי שעה. מוסיפים את הליצ'י בצורה דקורטיבית על פני הבלילה (לא ללחוץ עליו, הוא ישקע לבד). מכניסים תנור שחומם ל-180 מעלות ואופים בין 35 דקות ל-40 דקות.
ניתן לזגג את פני המאפה בריבה מומסת. מגישים בטמפרטורת החדר.
מגיש: dylam
מקור:
שתף את המתכון