חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


פסטל תפו"א ממולא בשר
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

פסטל מטוגן, מתאים לחולי צליאק. br brהכמות המצויינת במתכון מתאימה כמנה עיקרית ובצידה סלט ירקות וטחינה.
פסטל תפו"א ממולא בשר
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

פסטל מטוגן, מתאים לחולי צליאק. br brהכמות המצויינת במתכון מתאימה כמנה עיקרית ובצידה סלט ירקות וטחינה.
הוראות הכנה
מרכיבים
למעטפת:
8-10 תפו"א מבושלים
3 ביצים
3 כפות קמח תפו"א
1 כפית מלח
למלית:
1 בצל קצוץ דק
½ ק"ג בשר טחון
½ כפית מלח, פלפל שחור ותבלינים נוספים לפי הטעם
לטיגון:
שמן לטיגון (לא עמוק)
2 ביצים טרופות לציפוי
אופן ההכנה
1. מבשלים את תפו"א כ-40 דקות
2. בינתיים, מטגנים במחבת את הבצל ומוסיפים את הבשר הטחון והתבלינים
3. מניחים לתערובת הבשר להתקרר.
4. כאשר תפו"א רכים, מועכים אותם לפירה יחד עם הביצים, קמח תפו"א והמלח (זהירות שהביצים לא יהפכו לחביתה)
5. מניחים להתקרר בכדי שניתן יהיה לעבוד עם הפירה בידיים.
6. מניחים מחבת עם שמן על הגז, צלחת עם נייר סופג וכלי עם מים להרטבת הידיים בעת הצורך.
7. שוברים 2 ביצים לצלחת עמוקה ומערבבים עם מזלג.
8. לוקחים ממעטפת הפירה, מגלגלים לכדור בכפות הידיים, עושים גומה עם האצבע (בדיוק כמו בקובה), ממלאים בתערובת הבשר, סוגרים (מגלגלים לעיגול) ומועכים קצת שיהיה שטוח.
9. טובלים בביצה ומניחים במחבת בשמן רותח.
10. מטגנים דקה-דקה וחצי מכל צד ומוציאים לצלחת עם נייר סופג.
מגיש: CeliacMom
מקור: CeliacAbuela
שתף את המתכון