חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


עוגת שוקולד מהירת הכנה
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

לא מזמן התקשרו חברים ושאלו אם אפשר לבוא. קודם כל - אמרתי כן. חיפשתי ולא מצאתי מה להגיש brלהם עם הקפה. brטלפון אחד לאמא, וכבר היה לי מתכון לעוגת שוקולד (ניתן להחליף בקקאו). br brעד שהם הגיעו מילא את הבית ריחה של עוגת שוקולד טריה וחמה. br brהיא נחטפה כולה תוך 15 דקות. לא יאומן !
עוגת שוקולד מהירת הכנה
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

לא מזמן התקשרו חברים ושאלו אם אפשר לבוא. קודם כל - אמרתי כן. חיפשתי ולא מצאתי מה להגיש brלהם עם הקפה. brטלפון אחד לאמא, וכבר היה לי מתכון לעוגת שוקולד (ניתן להחליף בקקאו). br brעד שהם הגיעו מילא את הבית ריחה של עוגת שוקולד טריה וחמה. br brהיא נחטפה כולה תוך 15 דקות. לא יאומן !
הוראות הכנה
מרכיבים
6 כפות מים
1 כוס סוכר
3 כפות קקאו (או 100 גרם שוקולד מריר חתוך לקוביות)
1 חבילת מרגרינה
4 ביצים מופרדות
1 כוס קמח מרמולייט
1 אפיון
½ כוס נס-קפה מוכן (בלי חלב) או 3 כפות ליקר להרטבת העוגה, לפני שמורחים את הקרם.
אופן ההכנה
1. מבשלים עד רתיחה:
6 כפות מים
1 כוס סוכר
3 כפות קקאו
2. מסירים מהאש ומוסיפים את חבילת המרגרינה. מערבבים עד שנבלעת ברוטב השוקולד.
3. מוסיפים את החלמונים לתערובת, אחד אחד ומערבבים במטרפת יד עד שכל חלמון נבלע בתערובת.
4. "מורידים" כוס אחת מתערובת השוקולד (לציפוי).
5. במעבד מזון (עם מקצפה) או מקצפה ידנית, מקציפים את החלבונים.
6. מוסיפים את רוטב השוקולד לתערובת החלבונים.
7. מוסיפים את הקמח ואבקת האפיה (אני מוסיפה את הכל תוך ערבוב מתמיד של מעבד המזון).
8. משמנים תבנית אפייה בקוטר 24 ס"מ ואופים 15-20 דקות בחום בינוני 180°C .
9. מוציאים את העוגה, מרטיבים עם הקפה/ליקר.
10. מורחים את הציפוי (זה ש"הורדתם" מרוטב השוקולד) ומגישים.
מגיש: CeliacMom
מקור: CeliacAbuela
שתף את המתכון