חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


קציצות "ביס" ברוטב עגבניות
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

מי לא מכיר את ה"ספגטי בולונז" היקר? אז לפעמים, שבא לנו שינוי קטן : brבמקום "רוטב הבולונז" תוכלו להגיש להם 3 (או יותר) קציצות "ביס" קטנות מטוגנות ומבושלות ברוטב עגבניות brבניחוח שום ובזיליקום ומונחות על מצע אטריות אורז. br
קציצות "ביס" ברוטב עגבניות
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

מי לא מכיר את ה"ספגטי בולונז" היקר? אז לפעמים, שבא לנו שינוי קטן : brבמקום "רוטב הבולונז" תוכלו להגיש להם 3 (או יותר) קציצות "ביס" קטנות מטוגנות ומבושלות ברוטב עגבניות brבניחוח שום ובזיליקום ומונחות על מצע אטריות אורז. br
הוראות הכנה
מרכיבים
לקציצות:
¼ ק"ג בשר בקר טחון טרי
½1 כוסות פצפוצי אורז טחונים דק במעבד המזון
1 בצל מגורר במעבד מזון או בלנדר מקל
1-2 ביצים
2 שיני שום מעוכות
מלח, פלפל שחור, כמון
לרוטב :
1 בצל קצוץ דק
2 שיני שום קצוצות קטן
½ קופסת שימורים של עגבניות מרוסקות עם בזיליקום
½ כוס מים
½ כפית סוכר
מלח, פלפל שחור וכמון
אופן ההכנה
1. מכינים עיסה מהחומרים לקציצות ומניחים במקרר.
2. מטגנים את הבצל עד הזהבה, מוסיפים את השום, העגבניות, המים והתבלינים.
3. מרתיחים וממשיכים לבשל על אש קטנה עד שהרוטה מצטמצם קמעה.
4. מטגנים קציצות קטנות במחבת ומניחים בצלחת על גבי נייר סופג.
5. מוסיפים את הקציצות לרוטב ומבשלים כ-5 דקות נוספות.
6. מגישים על מצע אטריות אורז דקות.
מגיש: CeliacMom
מקור: אישי
שתף את המתכון