הוראות הכנה
מרכיבים
לקציצות:
¼ ק"ג בשר בקר טחון טרי
½1 כוסות פצפוצי אורז טחונים דק במעבד המזון
1 בצל מגורר במעבד מזון או בלנדר מקל
1-2 ביצים
2 שיני שום מעוכות
מלח, פלפל שחור, כמון
לרוטב :
1 בצל קצוץ דק
2 שיני שום קצוצות קטן
½ קופסת שימורים של עגבניות מרוסקות עם בזיליקום
½ כוס מים
½ כפית סוכר
מלח, פלפל שחור וכמון
אופן ההכנה
1. מכינים עיסה מהחומרים לקציצות ומניחים במקרר.
2. מטגנים את הבצל עד הזהבה, מוסיפים את השום, העגבניות, המים והתבלינים.
3. מרתיחים וממשיכים לבשל על אש קטנה עד שהרוטה מצטמצם קמעה.
4. מטגנים קציצות קטנות במחבת ומניחים בצלחת על גבי נייר סופג.
5. מוסיפים את הקציצות לרוטב ומבשלים כ-5 דקות נוספות.
6. מגישים על מצע אטריות אורז דקות.
מגיש:
מקור: אישי
שתף את המתכון
