חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


עוגות גבינה
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

עוגת גבינה אפויה
עוגות גבינה
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

עוגת גבינה אפויה
הוראות הכנה
מרכיבים
1 גבינה לבנה 3%
½ כוס קורנפלור
½ כוס סוכר
1 סוכר וניל
1 לימון
5 ביצים
אינסטנט פודינג וניל
1שמנת חמוצה 9%
אופן ההכנה
לחמם את תנור האפיה ל-180°C.
לוקחים שתי קערות ומפרדים את הביצים. החלמונים שמים בקערה אחת ואת חלבונים שמים בקערה השניה. מוסיפים לחלמונים את הקורנפלור, השמנת החמוצה , ½ כוס סוכר ואת אבקת סוכר הווניל ומערבבים. או מקציפים. חלבונים , מקציפים ולאט לאט מוסיפים את הגבינה הלבנה והאינסטנט פודינג. מעבירים את התערובת עם גבינה לקערה של שמנת מערבבים בעדינות . לוקחים תבנית פיירקס ( או חד פעמית , או מה שיש)
אופים 20 דק' בחום 180°C מורידים ל 100°C וממשיכים לאפות עוד 15 דקות.
שהעוגה אפויה , משאירים בתנור כבוי ½ שעה ומוציאים.
אם רוצים אפשר לקשט בקצפת של " ריצ" או סירופ "מייפל".
בתאבון !
מגיש:
מקור: פשוט אוהבת לבשל
שתף את המתכון