חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


עוגת שוקולד חמה
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

עוגת שוקולד חמה מעולה ,פשוטה וקלה להכנה, brמצוינת עם כדור גלידה, brוהיא טעימה גם כשהיא קרה.
עוגת שוקולד חמה
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

עוגת שוקולד חמה מעולה ,פשוטה וקלה להכנה, brמצוינת עם כדור גלידה, brוהיא טעימה גם כשהיא קרה.
הוראות הכנה
מרכיבים
4 ביצים
1 כוס סוכר
1 כוס שמן
1 כוס מים רותחים
2 כוסות קמח
1 אבקת אפיה
1 כוס שוקולית
1 כפית נס קפה
לרוטב שוקולד:
1 שמנת מתוקה
3 כפות חלב
150 גר' שוקולד מריר
אופן ההכנה
לחמם את תנור האפיה ל-180°C .
מקציפים את הביצים ומוסיפים את שאר החומרים בהדרגה תוך כדי הקצפה (פרט לחומרים של הרוטב).
משמנים תבנית אפיה שופכים את העיסה ואופים ב- 180°C .
מחממים על האש את השמנת והחלב כשמבעבע מורידים מהאש ומוסיפים את השוקולד עד שהוא נמס.
כשהעוגה מוכנה מחוררים אותה עם מזלג ושופכים מעליה את הרוטב שוקולד כשהיא חמה.
בהצלחה ובתאבון.
מגיש:
מקור:
שתף את המתכון