חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


פשטידת תפוחי אדמה
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

מי לא אוהב תפוחי אדמה? אבל הכנתם היא טירחה לא קטנה. brאפשר לערבב את אותה התערובת ולאפות בתנור. ויש מאכל טעים בלי הרבה עבודה.
פשטידת תפוחי אדמה
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

מי לא אוהב תפוחי אדמה? אבל הכנתם היא טירחה לא קטנה. brאפשר לערבב את אותה התערובת ולאפות בתנור. ויש מאכל טעים בלי הרבה עבודה.
הוראות הכנה
מרכיבים
1 ק"ג תפוחי אדמה מגוררים גס
2 בצלים בינונים מגוררים גס
3 ביצים טרופות
2 כפות פטרוזליה קצוצה דק
מלח ופלפל שחור טחון טרי
3 כפות חמאה מומסת
1 כף שמן זית
אופן ההכנה
מחממים את תנור האפיה ל- 200°C .
שמים את תפוחי האדמה המגוררים במסננת מערבבים עם מלח ומשהים 5 דקות כדי שיגירו
נוזלים.
מערבבים בקערה את תפוחי האדמה עם הבצל, הביצים, הפטרוזיליה, הפלפל והחמאה.
מעבירים לתבנית משומנת היטב ומברישים את פני הפשטידה עם שמן הזית.
אופים בתנור ( 200° ) 30-40 דקות, או עד שקיסם שנינעץ בפשיטידה
יוצא נקי ופני הפשטידה שחומים ופריכים.
מגישים עם סלט ירקות טרי.
מגיש: oritr
מקור: עיצוב פלוס מרץ 2005
שתף את המתכון