הוראות הכנה
מרכיבים
2 תפוחי אדמה
2 בטטות
בצל גדול 1
3 ביצים
כוס וחצי קמח(להתחיל מכוס אחת ולהמשיך בהתאם)
מלח
פלפל
אגוז מוסקט
אופציות לשידרוג:
בזיליקום,
4 כפות שמנת חמוצה,
בוטנים,וכל דבר שיכול להוסיף לפי טעמכם האישי....
אופן ההכנה
מקלפים את ת.האדמה והבטטות, מגרדים בפומפיה לתוך קערה גדולה,מגרדים גם את הבצל.
מוסיפים את הביצים כשהן טרופות כבר עם מלח פלפל ואגוז מוסקט,ומערבבים בעזרת הידיים היטב.
מוסיפים את הקמח וממשיכים לערבב היטב.
במידה והחלטתם להוסיף את האופציות המשפרות הוסיפו וערבבו.
במחבת גדולה מרתיחים שמן לטיגון עמוק, כדי לשפר את הטעם ניתן לשלב שמן וחמאה.
לאחר שהשמן רותח הנמיכו את האש לגובה בינוני ובעזרת שתי כפות צרו את הלביבה שתהיה בגודל הכף והכניסו למחבת.
ברגע שהקצוות נהיות זהובות הפכו את הלביבה וטגנו אותן עד שצבען צהוב++
הניחו על נייר סופג..
ובתאבון!
מגיש:
מקור: מקורי
שתף את המתכון
