חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


עוגת מייפל
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

עוגה נהדרת לכל זמן,פשוטה וקלה להכנה.. brמגוונת ביותר והכי חשוב ממש טעימה! br
עוגת מייפל
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

עוגה נהדרת לכל זמן,פשוטה וקלה להכנה.. brמגוונת ביותר והכי חשוב ממש טעימה! br
הוראות הכנה
מרכיבים
1 שמנת חמוצה
3 ביצים
¼1 כוסות סוכר
175 גר' קמח תופח
3 סוכר וניל
½ כוס מייפל
אופציות לשידרוג:
פקאנים,
3 כפות ריבת חלב,
חמוציות,
פירות יער,
בננות מקורמלות,
נקטרינות(אפרשזיף),וכל פרי או שילוב העולה על דעתכם וטעמכם האישי
אופן ההכנה
הדליקו תנור לחום של 160°C .
במיקסר מקציפים במהירות גבוהה ביצים וסוכר, עד לקבלת קצף גבוה ויציב,
(אני מקציפה 5 עד 7 דק')
הוסיפו את סוכר הוניל והשמנת החמוצה והמשיכו בהקצפה במהירות בינונית.
הוסיפו את הקמח (אני מנפה) והמשיכו להקציף עד לקבלת תערובת חלקה!
שמנו את התבניות וצקו לתוכה את הבלילה.
אם החלטתם להוסיף את האופציות המשפרות זה הזמן.
הכניסו לתנור שחומם מראש ואפו בסביביות 40 דק'.
כשהעוגה מוכנה הוציאו אותה מהתנור ובעודה חמה חוררו אותה בעדינות בעזרת קייסם ושפכו עליה את סירופ המייפל,ניתן לשלב גם עם ריבת חלב ופקאנים למעלה.
אני ממליצה להכניס שוב לתנור על חום נמוך למשך 5 דקות בלבד!
מגיש: דנה ודנה
מקור: מקורי
שתף את המתכון