הוראות הכנה
מרכיבים
חבילת פסטה
חצי חבילת ברוקולי(עדיף טרי כמובן)
½ כוס חמוציות
שני מכלי שמנת לבישול
4 שיני שום
חצי בצל
2 כפות קמח
מלח
½ כפית פלפל לבן
½ אגוז מוסקט
50 גר' חמאה.
אופן ההכנה
נתחיל כמובן בבשול הפסטה, במים רותחים מלח ושמן.(בשול הפסטה יהיה 12 דקות מרגע שהמים רותחים, כשהפסטה מבושלת נוציא ונסנן.)
את הברוקולי נרתיח במים למשך 5 עד 7 דקות לא יותר!
נחתוך את הבצל לקוביות קטנות.(ולהניח בקערית קטנה)
את השום אני ממליצה לכתוש שתי שניים ושתי שניים לחתוך לקוביות קטנות(גם בקערית קטנה).
במחבת בגודל בינוני עד גדול נמיס את החמאה,כשהחמאה מומסת נכניס את השום החתוך כעבור 4 דקות את הבצל עד שהוא מזהיב מעט ואז נוסיף את השום הכתוש.
נכניס את הברוקולי שבשלנו מראש ונוסיף גם את החמוציות,לאחר 3 דק' כשחומרים משתלבים ננמיך את האש למצב בינוני נמוך,ונוסיף את שני מכלי השמנת.
כאשר השמנת תרתח מעט נוסיף את הקמח למטרת הסמכת הרוטב.
ונוסיף את הפלפל הלבן אגוז המוסקט ומלח לפי הטעם.
נערבב היטב.
ניתן לזה בערך 7 עד 10 דקות בישול על אש נמוכה.
ומוכן.
בתאבון!
מגיש:
מקור: מקורי בהחלט
שתף את המתכון
