הוראות הכנה
מרכיבים
2 ק"ג כנפיים עוף נקיות וחצויות
½ כוס קטשופ
1 כף מיץ לימון
½ כוס רוטב סילאן
1 כפית סוכר חום
1 בצל בינוני קצוץ דק
4 שיני שום קצוצות
¼ כוס מיץ עגבניות
1 כפית רוטב סויה
פלפל שחור ואבקת צ'ילי לפי הטעם
אופן ההכנה
מערבבים את כל חומרי המישרה ומשרים את הכנפיים במרינדה כ-6 שעות.
בתום ההשריה אופים את הכנפיים בתנור שחומם ל- 190°C עד להזהבה.
אפשר גם לצלות על הגריל.
מגיש:
מקור: אוכל-MSN
שתף את המתכון
