חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


מרק תירס
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

זה מרק תירס שונה.
מרק תירס
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

זה מרק תירס שונה.
הוראות הכנה
מרכיבים
1 שקית תירס קפוא
½ פלפל ירוק קצוץ דק
1 בצל בינוני קצוץ בינוני
2 גבעולי סלרי קצוצים דק
סמן סויה
2 ליטר מים
מלח
2 כפות אבקת מרק
1/3 כוס קורנפלור
1 כפית שטוחה כרכום
חופן עלי סלרי קצוצים דק
אופן ההכנה
1. לטגן בסיר את הפלפל, גבעולי הסלרי והבצל עד שישחימו מעט.
2. להכניס את התירס והמים לסיר ולבשל כ- 40 דקות.
3. לרסק את תוכן הסיר ( ע"י מערבל מקל או במיקסר)
4. להביא המרק שוב לרתיחה ולהוסיף את המלח ואבקת המרק.
5. להוסיף ל - 1/3 הכוס קולנפלור ½ כוס מים ולבחוש עד שלא
יהיו גושים, ולצקת בהדרגה למרק הרותח ותוך כדי בחישת המרק
כדי למנוע הווצרות גושים. לבשל דקה או שתיים.
6. להוסיף למרק את עלי הסלרי ולהגיש.
מגיש: simong
מקור: אישי
שתף את המתכון