הוראות הכנה
מרכיבים
5 תפו"א טובים
1 בצל בינוני
4 ביצים
½ כוס קמח
1 כפית אבקת מרק פרווה
מלח
פלפל שחור
שמן לטיגון
אופן ההכנה
1. לגרד את תפוה"א להעביר למסננת ולהגיר את המים.
2. להעביר את תפוה"א לקערה ולגרד לתוכה את הבצל.
3. להוסיף את שאר המרכיבים ולערבב לתערובת אחידה.
4. לחמם שמן במחבת על אש גבוהה. לצקת את התערובת ולפזרה
בכל המחבת. לכסות ולטגן 2 דקות. להנמיך את האש ולטגן
10 דקות נוספות. להפוך ולטגן כ - 8 דקות נוספות ללא כיסוי.
מגיש:
מקור: אישי
שתף את המתכון
