הוראות הכנה
מרכיבים
1 חזה עוף
4 שיני שום כתוש
1/2 מלח
1/4 כפית מונוסודיום גלוטומט (לא הכרחי)
1/4 כפית סוכר
1 כף רוטב סויה
1 ביצה
1/2 כוס קמח
1/4 כוס מים או יותר לפי הצורך
פירורי לחם
אופן ההכנה
1. לחתוך את החזה לרצועות בעובי של 1 ס"מ ולתבל .להכניס למקרר
ל - 12 שעות.
2. לטרוף את הביצה עם הקמח והמים עד לקבלת בלילה הומוגנית
וסמיכה אך ניגרת.
3. להכניס לבלילה את רצועות העוף ולערבב לכיסוי מלא של הרצועות.
4. להוציא את הרצועות מהבלילה ולהעביר לכלי עם פירורי הלחם ולעטוף
את הרצועות בפירורים.
5. לטגן בצ'יפסר או בשמן עמוק עד הרצועות יזהיבו.
מגיש:
מקור:
שתף את המתכון
