הוראות הכנה
מרכיבים
קילו וחצי בשר עוף טחון
3 בצלים מגוררים
5 שיני שום קצוצות דק דק
כפית וחצי פלפל שחור גרוס
1 כף מלח
2 כפות שמן תירס
אופן ההכנה
1. מחממים את התנור לחום גבוה - 200 מעלות
2. מערבבים בקערה את בשר העוף הטחון עם הבצלים, השום, הפלפל והמלח.
3. מחלקים ל-6 כדורים ויוצרים מהם קציצות עגולות דחוסות היטב בקוטר של כ-10 ס"מ.
4. מחממית במחבת את השמן ומטגנים את הקציצות 2 דקות מכל צד.
5. מניחים את הקציצות בתבנית על ניר אפיה ואופים 8 דקות.
6. מגישים עם סלט ירוק ופירה או תפוחי אדמה אפוים בתנור.
מגיש:
מקור: לאשה
שתף את המתכון
