חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


מרק אפונה-גזר בשרי
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

מרק מירקות קפואים ("סנפרוסט") בשלוב עם "ציר בשר" של קנור ותיבול br מתאים, נתנו תוצאה מפתיעה וטעימה מאד. brההכנה קלה והטעם מעולה.
מרק אפונה-גזר בשרי
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

מרק מירקות קפואים ("סנפרוסט") בשלוב עם "ציר בשר" של קנור ותיבול br מתאים, נתנו תוצאה מפתיעה וטעימה מאד. brההכנה קלה והטעם מעולה.
הוראות הכנה
מרכיבים
1 בצל בינוני קצוץ דק
400 גרם גזר גמדי קפוא "סנפרוסט".
400 גרם אפונה קפואה "סנפרוסט".
2 כפות אבקת מרק בצל
½1 כפות "ציר בשר" של "קנור" (ראה הערה)
¼ כוס שמן זית
½ כפית פלפל שחור טחון
½ כפית מלח
6 כוסות מים
אופן ההכנה
בסיר 3 ליטר להשחים את הבצל עם שמן הזית. בכלי נפרד להכין את כל המרכיבים כולל המים.
כאשר הבצל השחים להוסיף את התערובת של הירקות והתיבול לסיר.
להביא לרתיחה, להנמיך את האש לרתיחה עדינה ולבשל במשך ½ שעה מכוסה במכסה.
בגמר הבישול להוציא את הירקות ע"י כף מחוררת(לשמור על מי הבישול בסיר) ולהעביר לממחה (בלנדר). לרסק בממחה לעיסה אחידה ולהחזיר למרק. לערבב היטב ולהגיש חם.
מגיש: amitsur
מקור: מקורי
שתף את המתכון