הוראות הכנה
מרכיבים
1 בצל בינוני קצוץ דק
400 גרם גזר גמדי קפוא "סנפרוסט".
400 גרם אפונה קפואה "סנפרוסט".
2 כפות אבקת מרק בצל
½1 כפות "ציר בשר" של "קנור" (ראה הערה)
¼ כוס שמן זית
½ כפית פלפל שחור טחון
½ כפית מלח
6 כוסות מים
אופן ההכנה
בסיר 3 ליטר להשחים את הבצל עם שמן הזית. בכלי נפרד להכין את כל המרכיבים כולל המים.
כאשר הבצל השחים להוסיף את התערובת של הירקות והתיבול לסיר.
להביא לרתיחה, להנמיך את האש לרתיחה עדינה ולבשל במשך ½ שעה מכוסה במכסה.
בגמר הבישול להוציא את הירקות ע"י כף מחוררת(לשמור על מי הבישול בסיר) ולהעביר לממחה (בלנדר). לרסק בממחה לעיסה אחידה ולהחזיר למרק. לערבב היטב ולהגיש חם.
מגיש:
מקור: מקורי
שתף את המתכון
