הוראות הכנה
מרכיבים
7-8 תפוחי אדמה בינוניים לבנים
¼ כוס שמן זית
1 כפית מחוקה פפריקה הונגרית מתוקה
1 כפית מחוקה כורכום
½ כפית מלח
אופן ההכנה
לחמם את תנור האפיה ל- 200°C .
לקלוף את תפוחי האדמה ולחתוך כל תפוח ל-3 חלקים. בכלי נפרד לערבב את השמן והתבלינים
ולהכניס את כל תפוחי האדמה החתוכים פנימה. לערבב היטב ולצקת לתבנית פיירקס (תפוחי האדמה והנוזלים).
לאפות בתנור ( 200°C) כ-45 דקות עד קבלת גוון שחום יפה.
לקרר מעט ולהגיש.
בתיאבון!
מגיש:
מקור: מקורי
שתף את המתכון
