חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


חביתת פטריות משפחתית
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

חביתת פטריות משפחתית
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

הוראות הכנה
מרכיבים
1 תפו"א מגורד גס או חתוך לגפרורים
1 חבילת פטריות מהסוג האהוב עליכם
1 בצל בינוני קצוץ דק ומטוגן
6 ביצים
מלח
פלפל שחור
1/4 כוס פירורי לחם לתערובת
פירורי לחם לציפוי
1/4 כוס קמח
1/2 כפית אבקת מרק
שמן לטיגון
אפשרות:
ניתן להוסיף גם גבינת פרמזן לתערובת.
אופן ההכנה
1. לחתוך את הפטריות לשתיים ואת החציים לפרוסות דקות.
2. לערבב את כל המצרכים למעט : שמן, תפו"א ופירורי לחם לציפוי.
3. לחמם שמן במחבת ולפזר על כל תחתית המחבת את תפוה"א. לטגן
מעט ולצקת עליהם את התערובת. לכסות. לטגן על אש גבוהה 1 דקה!
4. להוריד המכסה לפזר על החביתה את פירורי הלחם לציפוי. להנמיך את
האש לכסות ולטגן כ - 15 דקות.
5. להפוך את החביתה בזהירות ולטגן ללא כיסוי 5 דקות נוספות על אש
בינונית.
6. להגיש חם.
מגיש: simong
מקור: אישי
שתף את המתכון