הוראות הכנה
מרכיבים
1 תפו"א מגורד גס או חתוך לגפרורים
1 חבילת פטריות מהסוג האהוב עליכם
1 בצל בינוני קצוץ דק ומטוגן
6 ביצים
מלח
פלפל שחור
1/4 כוס פירורי לחם לתערובת
פירורי לחם לציפוי
1/4 כוס קמח
1/2 כפית אבקת מרק
שמן לטיגון
אפשרות:
ניתן להוסיף גם גבינת פרמזן לתערובת.
אופן ההכנה
1. לחתוך את הפטריות לשתיים ואת החציים לפרוסות דקות.
2. לערבב את כל המצרכים למעט : שמן, תפו"א ופירורי לחם לציפוי.
3. לחמם שמן במחבת ולפזר על כל תחתית המחבת את תפוה"א. לטגן
מעט ולצקת עליהם את התערובת. לכסות. לטגן על אש גבוהה 1 דקה!
4. להוריד המכסה לפזר על החביתה את פירורי הלחם לציפוי. להנמיך את
האש לכסות ולטגן כ - 15 דקות.
5. להפוך את החביתה בזהירות ולטגן ללא כיסוי 5 דקות נוספות על אש
בינונית.
6. להגיש חם.
מגיש:
מקור: אישי
שתף את המתכון
