הוראות הכנה
מרכיבים
200 ג"ר מחמאה
1 כוס סוכר
3 כפות קקאו
1 כוס חלב
1/4 כוס ליקר
300 ג"ר שוקולד
8 ביצים
חצי כוס סוכר
2 כוסות קמח תופח
אופן ההכנה
להכניס לסיר את 200 ג"ר מחמאה
1 כוס סוכר
3 כפות קקאו
כוס חלב
1/4 כוס ליקר
300 ג"ר שוקולד להמיס ולקרר
להפריד את 8 הביצים את החלבונים להקציף לקצף
את החלמונים להכניס לסיר המקורר לערבב ולהוציא כוס אחת מהתערובת שיהיה הציפוי של העוגה
להוסיף את 2 כוסות הקמח התופח לסיר ולערבב
להכניס את חצי הקצף לסיר ולערבב , להוסיף את תוכן הסיר לחצי החלבונים ולערבב
להכניס לתנור מחומם ב180 מעלות ל-20 דקות לעקוב כי יש תנורים שונים,
(לבדוק ע"י שיפוד עץ שיצא נקי)לא לשרוף את העוגה.
כשמוצאים מהתנור לשפוך את כוס הציפוי ששמנו בצד. לעשות חורים עם השיפוד בעוגה
לקרר להכניס למקרר .
מגיש:
מקור: חברה
שתף את המתכון
