חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


עוגת גבינה במילוי טרפלס
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

דמיינו לעצמכם טרפלס שוקולדיים שקועים בתוך עוגת גבינה הנישאים על בסיס בצק דק. brבשביל זה תצטרכו להתאמץ קצת, לחכות קצת, אבל הטעימה שווה!
עוגת גבינה במילוי טרפלס
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

דמיינו לעצמכם טרפלס שוקולדיים שקועים בתוך עוגת גבינה הנישאים על בסיס בצק דק. brבשביל זה תצטרכו להתאמץ קצת, לחכות קצת, אבל הטעימה שווה!
הוראות הכנה
מרכיבים
לכ-30 טרפלס:
¾ שמנת לקצפת
160 גרם שוקולד מריר
2 כפות ברנדי
קקאו לציפוי הטרפלס
לבסיס:
1 כוס קמח
1 כוס סוכר
50 גרם חמאה
1 ביצה
למלית:
1 שקית ג'לטין (14 גרם)
¼ כוס מים
½1 כוס חלב
200 גרם שוקולד לבן
2 שמנת לקצפת
1 ק"ג גבינה לבנה 5% או 9%
¾ כוס סוכר
תבנית עגולה
אופן ההכנה
הכנת הטרפלס:
מחחמים את השמנת בסיר עד לסף רתיחה, אך לא להרתיח.
מורידים מהאש ומוסיפים את השוקולד.
מערבבים עד שימס לחלוטין ומוסיפים את הברנדי.
מקררים את התערובת במקרר למספר שעות עד שניתן יהיה ליצור ממנה כדורים.
יוצרים כדורים ומגלגלים בקקאו.
הכנת הבסיס:
מעבדים את כל רכיבי הבצק במעבד מזון עד לקבלת בצק.
צרים כדור, עוטפים בניילון נצמד ומקררים כשעתיים במקרר.
מרדדים ומשטחים בתחתית התבנית.
אופים בתנור שחומם מראש ל-180 מעלות כ-20 דקות ומצננים.
הכנת המלית:
מערבבים את הג'לטין עם המים.
מחממים את החלב, מוסיפים את הג'לטין ומערבבים היטב כדי שלא יווצרו גושים.
ממיסים את השוקולד הלבן בסיר כפול, או במיקרו, ומוסיפים לחלב החם.
מקציפים את השמנת עם הסוכר, ומוסיפים לפי הסדר את הגבינה, תערובת השוקולד הלבן, ולבסוף גם את הג'לטין המומס.
הרכבת העוגה:
על הבסיס האפוי מפזרים מחצית מכדורי הטרפלס.
יוצקים מעליהם מחצית מכמות המלית ומקפיאים למשך 30 דקות.
את המלית שנותרה משאירים בטמפרטורת החדר ומערבבים מדי פעם.
יוצקים את יתרת המלית ומקררים לפחות 6 שעות נוספות במקרר.
מפזרים מעל את יתרת כדורי הטרפלס.
ב-ה-נ-א-ה!
מגיש: kalla
מקור: ארז קומורובסקי
שתף את המתכון