הוראות הכנה
מרכיבים
4 חלבונים
½ כוס סוכר
½ ק"ג גבינה לבנה (5 או 9 אחוז)
4 כפות קורנפלור
4 כפות אינסטנט פודינג וניל (אבקה)
4 חלמונים
1 גביע שמנת חמוצה
¼ כוס סוכר
אופן ההכנה
מקציפים לקצב יציב ואוורירי את החלבונים והסוכר.
את שאר החומרים מערבבים היטב בקערה נפרדת.
לאחר שערבבנו את שאר החומרים מאחדים לאט לאט עם הקצף.
מערבבים בעדינות רק עד שמתקבלת תערובת אחידה.
לא לערבב יתר על המידה ע"מ לא לפגוע במרקם הרך.
מעבירים לתבנית עגולה או מלבנית גבוהה.
אופים בחום בינוני כשעה.
לאחר האפיה להשאיר את העוגה להצטננן בתוך התנור.
מגיש:
מקור: עובר במשפחה
שתף את המתכון
