חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


שוקי עוף בבישול -טיגון
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

העוף בצורתו הסופית טעים מאד. ההכנה נעשית בשני שלבים: brבשול בסיר לחץ וטיגון (לאחר צינון).
שוקי עוף בבישול -טיגון
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

העוף בצורתו הסופית טעים מאד. ההכנה נעשית בשני שלבים: brבשול בסיר לחץ וטיגון (לאחר צינון).
הוראות הכנה
מרכיבים
לבישול:
8-9 יח' שוקי עוף (כמות שישנה במגשית קפואה)-ללא עור.
1 בצל גדול חתוך לקוביות
¼ כוס שמן קנולה
2 גזרים בינוניים קלופים וחתוכים לפרוסות.
¼ צרור שמיר
5 כפיות אבקת מרק עוף
מעט פלפל
7 כוסות מים.
לטיגון:
כ-½ כוס שמן קנולה
1 ביצה
1 כפית שטוחה אבקת מרק עוף
פירורי לחם מטובלים עם שומשום ("תבליני מימון")
כלים:
לבישול: סיר לחץ
לטיגון : מחבת ווק.
אופן ההכנה
שלב הבישול:
בסיר לחץ פתוח לטגן בצל עם השמן עד שקיפות. להוסיף את שוקי העוף (ללא העור) לטגן מעט יחד עם הבצל. להוסיף את המים, הגזרים , השמיר, אבקת המרק ומעט פלפל שחור טחון טרי.
לערבב , לסגור את מכסה סיר הלחץ ולהביא לרתיחה.
להנמיך לאש בינונית ולבשל 20 דקות. בגמר הבישול, לכבות את האש ולשחרר לחץ בזהירות.
להוציא את השוקיים המבושלות לכלי נפרד ולשפוך את הנוזלים. לקרר.
(עד שלב זה אפשר להכין מראש ולהמשיך לפני הארוחה)
שלב הטיגון:
לחמם שמן קנולה במחבת ווק . להכין בלילת ביצה עם כפית אבקת מרק עוף לטבול כל שוק בבלילה ואח"כ בפירורי לחם מטובלים (עם שומשום) לטגן עד קבלת גוון שחום מסביב.
להגיש חם עם אורז לבן או תפוחי אדמה.
בתיאבון!
מגיש: amitsur
מקור: מקורי
שתף את המתכון