חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


סופריטו חגיגי
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

סופריטו חגיגי
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

הוראות הכנה
מרכיבים
800 גרם כתף או שריר או צלעות או צוואר חתוך 2.5x2.5ס"מ.
2 בצלים גדולים פרוסים
2 שיני שום קצוצות
מעט שמן לטיגון הבצל והשום
4 תפוחי אדמה גדולים קלופים ופרוסים גס.
2 בטטות בינוניות קלופות ופרוסות גס.
½2 כוסות מרק עוף
מלח
1/4 כפית פלפל שחור
1/2 כפית בהרט
שמן לטיגון עמוק
פטרוזיליה
צנוברים קלויים
אופן ההכנה
1.מחממים בסיר 4 כפות שמן מוסיפים בצל ומטגנים עד להשחמה. מוסיפים שום ומטגנים קלות כדקה נוספת.מוסיפים את קוביות הבשר ומשחימים.
2. מוסיפים לסיר את מרק העוף,מביאים לרתיחה ומתבלים.מנמיכים ללהבה נמוכה ביותר ומבשלים עד לריכוך הבשר כשעתיים.
3.בזמן הבישול,מחממים במחבת שמן לטיגון עמוק ומטגנים את פרוסות תפוחי האדמה והבטטות עד להזהבה.מספיגים בנייר סופג.
4. בתום השעתיים מוסיפים את תפוחי האדמה לסיר הבשר,טועמים ומשלימים טעמים. מבשלים על אש נמוכה מאוד כשעה נוספת.
5. למשקיעים: בסיר נקי מסדרים שכבת תפוחי אדמה מטוגנים,בשר ובצל ושוב תפוחי אדמה,בשר ולבסוף את הבטטה.
6. את נוזלי בישול הבשר מוסיפים לסיר.מכסים ומבשלים כשעה על להבה נמוכה.
7. בסיום מעל פטרוזיליה קצוצה וצנוברים קלויים.
מגיש: קיבי
מקור: אדום אדום
שתף את המתכון