חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


שקשוקה עם נקניקיות
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

ניתן להוסיף זיתי טאסוס או קלמטה, ניתן להוסיף יין אדום. br
שקשוקה עם נקניקיות
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

ניתן להוסיף זיתי טאסוס או קלמטה, ניתן להוסיף יין אדום. br
הוראות הכנה
מרכיבים
1. בצל גדול פרוס דק
6. שיני שום פרוסות
4. נקניקיות פרוסות
6. עגבניות קלופות וקצוצות
1. גמבה קצוצה
1. כף תערובת"ראס אל חנות"
1. כפית פפריקה הונגרית
1. כפית טימין טרי
1. כפית פטרוזיליה טריה קצוצה
½ כפית אורגנו קצוץ
4. ביצים קטנות
שמן זית
מעט צ'ילי גרוס
מלח,פלפל שחור גרוס
אופן ההכנה
מאדים את הבצל בשמן זית, על אש בינונית.
מוסיפים פלפל צ'ילי גרוס,ו-½ כף "ראס אל חנות", ממשיכים לאדות.
מוסיפים את הנקניקיות ואת הגמבה ומגביהים את האש עד אשר הן מקבלות צבע זהוב, מוסיפים את השום ומנמיכים את האש.
מוסיפים את העגבניות, מתבלים בטימין, ½ כף "ראס אל חנות", מלח, פלפל שחור גרוס, פפריקה ואורגנו מבשלים עד שהעגבניות הופכות לרוטב.
מוסיפים 4. ביצים למחבת, מורידים את האש לנמוכה ומכסים בעוד מחבת גדולה למס' דקות עד אשר הביצים מתבשלות..
מוסיפים את הפטרוזיליה הקצוצה ומגישים.
מגיש: אשת_פוטיפר
מקור: אשת פוטיפר
שתף את המתכון