הוראות הכנה
מרכיבים
1. בצל גדול פרוס דק
6. שיני שום פרוסות
4. נקניקיות פרוסות
6. עגבניות קלופות וקצוצות
1. גמבה קצוצה
1. כף תערובת"ראס אל חנות"
1. כפית פפריקה הונגרית
1. כפית טימין טרי
1. כפית פטרוזיליה טריה קצוצה
½ כפית אורגנו קצוץ
4. ביצים קטנות
שמן זית
מעט צ'ילי גרוס
מלח,פלפל שחור גרוס
אופן ההכנה
מאדים את הבצל בשמן זית, על אש בינונית.
מוסיפים פלפל צ'ילי גרוס,ו-½ כף "ראס אל חנות", ממשיכים לאדות.
מוסיפים את הנקניקיות ואת הגמבה ומגביהים את האש עד אשר הן מקבלות צבע זהוב, מוסיפים את השום ומנמיכים את האש.
מוסיפים את העגבניות, מתבלים בטימין, ½ כף "ראס אל חנות", מלח, פלפל שחור גרוס, פפריקה ואורגנו מבשלים עד שהעגבניות הופכות לרוטב.
מוסיפים 4. ביצים למחבת, מורידים את האש לנמוכה ומכסים בעוד מחבת גדולה למס' דקות עד אשר הביצים מתבשלות..
מוסיפים את הפטרוזיליה הקצוצה ומגישים.
מגיש:
מקור: אשת פוטיפר
שתף את המתכון
