הוראות הכנה
מרכיבים
6-7 קישואים קלופים וחתוכים לקוביות (כמו לסלט)
1 בצל קצוץ ומטוגן
4 ביצים
1/2 קופסת פטריות חתוכות משומרות (ניתן להשתמש גם בטריות)
1 כף שטוחה אבקת מרק בטעם בצל
פלפל שחור לפי הטעם
1/4 כפית אבקת שום
מעט שמן לטיגון
אופן ההכנה
מטגנים את קוביות הקישואים במחבת טפלון כ- 8 דקות עד להזהבה. לסנן את עודפי השומן. בקערה מערבבים את כל המרכיבים, שופכים את התערובת לתבנית אפייה בינונית משומנת ואופים בתנור שחומם מראש ל- 180 מעלות כ- 30-45 דקות עד שהפשטידה מוכנה וזהובה (נועצים קיסם וכשהוא יוצא יבש משמע הפשטידה מוכנה).
מגיש:
מקור:
שתף את המתכון
