הוראות הכנה
מרכיבים
עוף שלם או כרעיים, שוקיים וכו'
שמן
בצל קטן
ראש שום
שקית פטרוזיליה לסלט (ללא תולעים)
2 פלחי לימון
כפית פלפל שחור
2 כפיות כורכום
מלח לפי הטעם
אופן ההכנה
מטגנים בשמן שמכסה התחתית בסיר רחב (בהתאם לחתיכות העוף) בצל עד שמזהיב מוסיפים את התבלינים פלפל שחור כורכום ומלח, מסדרים את העוף, צולים אותו לשני צידיו, מפזרים שיני שום מקולפים שלמים, מפזרים פטרוזיליה קצוצה דק ומוסיפים למעלה 2 פלחי לימון עם הקליפה חצויים ל-4 (יש לבדוק אם הקליפה לא מרה), מוסיפים ¼ כוס מים מנמיכים את האש לקטנה סוגרים הסיר ומבשלים בישול איטי וארוך עד שהצבע של התבשיל משחים.
מגיש:
מקור:
שתף את המתכון
