חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


עוגת גבינה ומשמשים יבשים.
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

שלוב של עוגת גבינה עם משמשים מיובשים- טעים ומיוחד. אפיה בנוכחות מים brסביב בתבנית האפיה - מוסיפה לחות ורכות לעוגה.
עוגת גבינה ומשמשים יבשים.
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

שלוב של עוגת גבינה עם משמשים מיובשים- טעים ומיוחד. אפיה בנוכחות מים brסביב בתבנית האפיה - מוסיפה לחות ורכות לעוגה.
הוראות הכנה
מרכיבים
225 גרם גבינת שמנת
150 גרם סוכר
3 ביצים מופרדות
1 מכל שמנת מתוקה
חצי כוס קמח מנופה
קליפה מגוררת מלימון אחד
150 גרם משמשים יבשים קצוצים גס
חצי כוס מים
אופן ההכנה
שמים בסיר את המשמשים, המים ומחצית מכמות הסוכר. מביאים לרתיחה ומבשלים על להבה נמוכה, עד שרוב הנוזלים מתאדים. מוסיפים את קליפת הלימון, מערבבים ומסירים מהאש.
מורחים בחמאה תבנית חסינת-חום בקוטר של 26 ס"מ (לא תבנית קפיצית).
שמים בקערת המיקסר את הגבינה ואת הסוכר ומקציפים כמה דקות. מוסיפים את החלמונים, את השמנת ולבסוף את הקמח.
מקציפים את החלבונים לקצף רך ומקפלים אותו אל תערובת העוגה.
מוסיפים אל התערובת את המשמשים הקצוצים ומערבבים בעדינות..
יוצקים הכול לכלי המרוח בחמאה. שמים את הכלי בתבנית התנור, ובה מים חמים שיגיעו עד מחצית גובה הכלי עם העוגה.
אופים בחום של 140 מעלות כ-40 דקות, בודקים באמצעות קיסם שיצא יבש ומקררים. מפזרים מעל אבקת סוכר בעזרת מסננת ומגישים.
מגיש: amitsur
מקור: מאגר מתכונים
שתף את המתכון