הוראות הכנה
מרכיבים
בצק לטארט
4 בצלים פרוסים דק
רבע כוס שמן
50 גר' חמאה
1 כפית סוכר
1 ביצה טרופה
3 כפות גבינת קשקבל מגוררת
150 גר' גבינת עיזים (פרומעז)
2 כפיות עלי טימין טריים
מלח
פלפל שחור
אופן ההכנה
1. מטגנים את הבצלים בתערובת שמן + חמאה כ- 30 דק'
2. מוסיפים סוכר ומטגנים 5 דק' נוספות על אש חזקה עד לאידוי מרבית הנוזלים
3. מורידים מהאש ומתבלים במלח ופלפל וכפית עלי טימין ומניחים להתקרר
4. מרדדים בצק בתבנית טארט 22 ומהדקים
5. מערבבים את הבצל עם הביצה והקשקבל ושופכים על הבצק
6. פורסים את הגבינת עיזים לעיגולים ומניחים על תערובת הבצל
7. אופים בחום בינוני במשך 20 דק'
8. מפזרים מעל את כפית הטימין הנותרת ומגישים...
מגיש:
מקור: אינטרנט
שתף את המתכון
