חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


טארט בצל וגבינת עיזים
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

טארט בצל וגבינת עיזים
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

הוראות הכנה
מרכיבים
בצק לטארט
4 בצלים פרוסים דק
רבע כוס שמן
50 גר' חמאה
1 כפית סוכר
1 ביצה טרופה
3 כפות גבינת קשקבל מגוררת
150 גר' גבינת עיזים (פרומעז)
2 כפיות עלי טימין טריים
מלח
פלפל שחור
אופן ההכנה
1. מטגנים את הבצלים בתערובת שמן + חמאה כ- 30 דק'
2. מוסיפים סוכר ומטגנים 5 דק' נוספות על אש חזקה עד לאידוי מרבית הנוזלים
3. מורידים מהאש ומתבלים במלח ופלפל וכפית עלי טימין ומניחים להתקרר
4. מרדדים בצק בתבנית טארט 22 ומהדקים
5. מערבבים את הבצל עם הביצה והקשקבל ושופכים על הבצק
6. פורסים את הגבינת עיזים לעיגולים ומניחים על תערובת הבצל
7. אופים בחום בינוני במשך 20 דק'
8. מפזרים מעל את כפית הטימין הנותרת ומגישים...
מגיש: sharonaxx6
מקור: אינטרנט
שתף את המתכון