הוראות הכנה
מרכיבים
1 חצי מפרפר של הודו - שלם.
חצי בקבוק רוטב תאילנדי "סריראצה" -יש חריף ויש מתוק, כל אחד והעדפותיו
2 כפות דבש
1 כף גרגרי חרדל
פלפל שחור גרוס
שום - פרוס לפרוסות .
100 ג' חמאה חתוכה לקוביות.
"נייר אלומיניום" באיכות טובה
אופן ההכנה
מכינים בנייר האלומיניום מעין קן שיכיל את הנתח בנוחות. עדיף להכין את הקן מנייר כפול.
מניחים בתוך היצירה את הנתח, ומהדקים את השוליים בצדדים, תוך שמוודאים שיש מספיק נייר לסגירה מלמעלה.
יוצקים את הרוטב התאילנדי "סרירצ'ה" מעל הנתח, ודואגים שיצופה מכל צדדיו.
מוסיפים את הדבש והחמאה על הרוטב.
סוגרים את מעטפת נייר הכסף על ידי קיפול השוליים, לא מהדקים על הנתח, אלא משאירים מקום לאדים.
מאשפזים במקרר ללילה לספיגת טעמים.
למחרת, מכניסים לתנור שחומם לחום בינוני גבוה למשך ארבעים דקות.
לאחר מכן מניחים ל-10 דקות.
פורסים את הנתח לפרוסות ויוצקים את הרוטב מתוך מעטפת הנייר מעל.
מגיש:
מקור: מהאינטרנט איפה שהוא
שתף את המתכון
