חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


מרק שעועית ורוזמרין - איטליה בצלחת
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

מרק שעועית ורוזמרין - איטליה בצלחת
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

הוראות הכנה
מרכיבים
450 גר' שעועית לבנה לאחר שריית לילה שטופה ומיובשת
3 בצלים קצוצים
רבע כוס שמן זית טוב
2 שיני שום קצוצות
ענף רוזמרין טרי גדול
ליטר ציר מרק ירקות/עוף
עלה דפנה
מלח גרוס
פלפל גרוס
אופן ההכנה
בסיר גדול מטגנים על אש בינונית/נמוכה את הבצל בשמן עד לשקיפות (10-15 דקות).
מוסיפים את השום ומכסים את הסיר לעוד 3 דקות בערך.
מוסיפים את השעועית, הרוזמרין, ציר המרק, ועלה הדפנה.
מכסים, מביאים לרתיחה, ומניחים להתבשל על אש קטנה כ- 40 דקות, עד שהשעועית רכה מאד.
מוצאים את ענף הרוזמרין ועלה הדפנה.
מעבירם את תוכן הסיר לקערת מעבד המזון , משאירים מעט פולים שלמים בצד לקישוט. טוחנים בפולסים עם סכין המתכת.
מחזירים לסיר, ממליחים ומפלפלים.
מגיש: גן-עדן
מקור: הרוזנת היחפה (https://www.barefootcontessa.com/recipes/6.html)
שתף את המתכון