חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


עוגת שוקולד ממולאת טראפלס לבן
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

עוגת שוקולד ממולאת טראפלס לבן
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

הוראות הכנה
מרכיבים
200 גרם שוקולד
200 גרם חמאה
1/3 חלב
4 ביצים בטמפ' החדר
¼1 כוסות סוכר
½1 כוסות קמח
לטראפלס:
400 גרם שוקולד לבן
מיכל שמנת מתוקה
אופן ההכנה
מכינים את הטרפאלס:
מבשלים שמנת מתוקה עם השוקולד הלבן עד שהשוקולד נמס מכניסים למקרר ל-4 שעות
לאחר הקירור יוצרים כדורים בקוטר 3 ס"מ שומרים במקרר
מכינים את העוגה:
מחממים תנור ל-180 מעלות
ממיסים שוקולד חמאה וחלב בסיר על אש קטנה
במקביל מקציפים במיקסר ביצים וסוכר במהירות גבוה במשך 5-7 דקות עד לקבלת קצף סמיך ובהיר
מקפלים לקצף את תערובת השוקולד. מקפלים פנימה את הקמח רק עד לקבלת תערובת אחידה
מרכיבים ואופים:
ממלאים את התבניות עד למחצית הגובה בלבד מניחים באמצע טראפלס ומכסים בעד תערובת לא עד הסוף
אופים עד שהעוגות תפוחות יציבות ועדיין רכות מצננים מעט מחלצים את העוגות המתבנית ומגישים
מגיש: רועי כשר
מקור:
שתף את המתכון