חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


עוגת בראוני-גבינה קפוצ'ינו
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

לכבוד שבועות, עוגת גבינה מקורית עם תחתית פאדג'-בראוני ומעליה קרם גבינה עדין br בטעם אספרסו וקלואה. השילוב המוכר והפופולרי הופך לעוגה יפה בצבעיה, עם שילוב brטעמים נפלא. מכינים יום מראש.
עוגת בראוני-גבינה קפוצ'ינו
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

לכבוד שבועות, עוגת גבינה מקורית עם תחתית פאדג'-בראוני ומעליה קרם גבינה עדין br בטעם אספרסו וקלואה. השילוב המוכר והפופולרי הופך לעוגה יפה בצבעיה, עם שילוב brטעמים נפלא. מכינים יום מראש.
הוראות הכנה
מרכיבים
החומרים לתחתית בראוניי (12-14 מנות):
125 גרם שוקולד מריר, קצוץ
125 גרם חמאה, חתוכה לקוביות
1 כפית אספרסו נמס ("נסטלה")
1 כפית תמצית וניל
¼ כפית מלח
2/3 כוס (150 גרם) סוכר
2 ביצים
½ כוס (70 גרם) קמח
1 כף אבקת קקאו ,מנופה
החומרים לקרם גבינה:
675 גרם גבינת שמנת (30%) בטמפרטורת החדר , מנוקה מנוזלים.
½1 כוסות (300 גרם) סוכר
1 כף תמצית וניל טהור
½2 כפיות אספרסו נמס ("נסטלה") מומסות ב2 כפיות מים חמים
2 כפות ליקר קפה "קלואה"
½ כוס (125 מ"ל) שמנת חמוצה
1 כף קורנפלור מנופה
4 ביצים
פולי קפה מצופים שוקולד (לא הכרחי)
אופן ההכנה
1. מחממים את תנור האפיה לחום בינוני נמוך (160°C).
2. עוטפים את התבנית מבחוץ בשכבת נייר אלומיניום עבה.
3. ממסים את השוקולד עם החמאה מעל לסיר עם אדים (בן מרי).מעבירים לקערה בינונית -גדולה ומוסיפים את האספרסו, הווניל והמלח, מוסיפים את הסוכר ומערבבים במטרפה. מוסיפים את הביצים, בזו אחר זו, ומערבבים נמרצות במטרפה לאחר כל הוספה עד שהתערובת אחידה.ממשיכים לערבב עוד 1 דקה. מוסיפים את הקמח והקקאו ומערבבים בקצרה עד שהם נספגים.
4. מעבירים לתבנית ואופים כ-20 דקות או עד שקיסם המוחדר פנימה, יוצא עם פירורים לחים.
מצננים על תבנית רשת. לא מכבים את התנור.
אופן הכנת קרם הגבינה:
5. בקערת מיקסר מערבבים את הגבינה בעזרת וו גיטרה במהירות בינונית נמוכה כ-½1 דקות עד לקבלת תערובת קרמית חלקה.
בהדרגה מוסיפים את הסוכר ומערבלים לתערובת אחידה. מוסיפים את הווניל, נוזל האספרסו, ה"קלואה", השמנת החמוצה והקורנפלור ומערבלים לתערובת אחידה. במהירות נמוכה מוסיפים את הביצים בזו אחר זו ומערבלים היטב אחרי כל הוספה.
מעבירים לתבנית מעל לתחתית הבראוני.
6. אופים באמבט מים : מניחים את תבנית העוגה בתוך תבנית גדולה יותר. יוצקים מים חמים בתבנית הגדולה עד לגובה כ-3 ס"מ מדפנות תבנית העוגה. אופים 65-70 דקות עד שהעוגה די יציבה אבל עדיין מעט רוטטת(אבל לא נוזלית).
מכבים את התנור ומשאירים את העוגה בתנור עוד 15 דקות עם דלת מעט פתוחה.
מוציאים בזהירות את תבנית העוגה מהתבנית עם המים ומצננים צינון מלא מעל לרשת.
מניחים במקרר לכל הלילה.
לפני ההגשה אפשר לקשט עם פולי קפה מצופים בשוקולד.
מגיש: amitsur
מקור: רוני ונציה ידיעות אחרונות
שתף את המתכון