הוראות הכנה
מרכיבים
לבצק:
¼1 כוסות פיצפוצי אורז טחונים
¼1 כוסות קמח תפוחי אדמה
½ כוס סוכר
1 חלמון ביצה
200 גר' מרגרינה
כף תמצית וניל
למלית:
250 גר' גבינת שמנת 3%
1 מיכל שמנת חמוצה (200 גר')
¼ כוס סוכר
1 ביצה מס' 1
½ כפית תמצית וניל טובה
אופן ההכנה
מחממים תנור ל-190°c.
מעבדים את חומרי הבצק לעיסה, משטחים על תבנית לפאי, ואופים עד להשחמה קלה בלבד.
מערבבים את חומרי המלית, יוצקים לתוך הקלתית האפויה ומחזירים לתנור ל-10 דקות נוספות.
מצננים במקרר ללילה.
מגיש:
מקור: עצמי - משולב ממתכונים שונים
שתף את המתכון
