חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


מלוי פטריות לחביתיות (קרפים)
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

מלוי טעים ופשוט להכנה.
מלוי פטריות לחביתיות (קרפים)
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

מלוי טעים ופשוט להכנה.
הוראות הכנה
מרכיבים
1 סלסלת פטריות שמפיניון
1 בצל גדול
1 כף אבקת מרק פטריות ("קנור") מומסת ב-¼ כוס מים רותחים.
1 ביצה
¼ כוס שמן זית לטיגון.
אופן ההכנה
לחמם את שמן הזית במחבת בינונית. לקצוץ את הבצל לרבועים קטנים ולטגן עד הזהבה קלה.
בינתיים להוריד את רגלי הפטריות ולחתוך רק את ראשי הפטריות, לפרוסות דקות.
להוסיף את הפטריות למחבת, לבחוש ולטגן מעט עד שיתרככו. להוסיף את תערובת אבקת מרק הפטריות (שהומסה במים רותחים מראש)ולערבב.
להוסיף ביצה טרופה ולערבב תוך טיגון, כ-1 דקה.
להסיר מן האש ולקרר.
כאשר מלוי הפטריות התקרר, אפשר להשתמש בו למלוי חביתיות (מלוחות).
מגיש: amitsur
מקור: עצמי
שתף את המתכון