הוראות הכנה
מרכיבים
חצי קילו חזה עוף, פרוס לשניצלים ונקי (במיוחד כשמכינים לילדים אם הם רואים צבע אחר חוץ מהבשר הורדרד הם לא אוכלים)
2-3 ביצים
פירורי לחם זהב
2 שיני שום כתושות
¼ כוס בירה כהה
1 כף רוטב סויה
1 כף דבש/ רוטב מייפל אורגני
תבלינים: אורגנו יבש, טימין, מעט קארי, פפריקה אדומה/חריפה, פלפל שחור ומלח
שמן קנולה לטיגון (אם ממש רוצים להרשים מוסיפי מעט שמן בוטנים)
אופן ההכנה
מערבבים את פירורי הלחם עם התבלינים(בין כפית לחצי כפית מכל תבלין לפי הטעם) ומעברים לצלחת.
טורפים את הביצים יחד עם כף סויה, כף דבש, רבע כוס בירה ושתי שני שום כתושות.
טובלים את השניצל בבלילה הנוזלית של הביצים, מעבירים לצלחת פירורי הלחם, לוחצים היטב כדי שהפירורים ידבקו ויעטפו את העוף. ככה גם הציפוי יותר פריך. הופכים צד וחוזרים על הפעולה.
מחממים במחבת את השמן לטיגון. כשהוא חם מכניסים את השניצלים ומטגנים משני הצדדים עד שהם זהובים.
מגישים עם מיונז ורוטב צ'ילי מתוק
בתיאבון
מגיש:
מקור: מקורי
שתף את המתכון
