הוראות הכנה
מרכיבים
1 כרוב קטן פרוס לרצועות דקות
1 גמבה פרוסה לרצועות דקות
4-5 גזרים פרוסים לרצועות כמו "גפרורים"
2 פלפלים בהירים (לא משנה באיזה צבע, יכול להיות, ירוק בהיר, כתום, צהוב וכו') פרוסים לרצועות דקות
4 צנוניות פרוסות לרצועות דקות כמו "גפרורים"
3 כפות שומשום קלוי
לרוטב:
6 כפות חומץ
½1 כפות סוכר (ניתן להמיר בממתיק דיאטי לכל המעוניינים)
1 כף שמן
מעט מים
אופן ההכנה
בסיר קטן שמים את כל מרכיבי הרוטב ומבשלים עד לנקודת הרתיחה ומסירים מהאש. לאחר מכן מוסיפים לרוטב את השומשום ומערבבים היטב ומצננים מעט.
בקערה מניחים את כל הירקות החתוכים ויוצקים מעל את הרוטב ומערבבים היטב. משהים לכשעתיים במקרר לפני ההגשה.
מגיש:
מקור: אוסף מתכונים אישי
שתף את המתכון
